Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@00:02:43 GMT

عوارض ترسناک کاشت ناخن!

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۰۶۲۳

عوارض ترسناک کاشت ناخن!

نحوه ی کاشت ناخن و خطرات آن کاشت ناخن چه عوارضی دارد؟  واکنش آلرژیک  سرطان عفونت باکتریایی و قارچ ناخن  ضعیف شدن ناخن طبیعی و بستر آن جمع بندی  نحوه ی کاشت ناخن و خطرات آن

به گزارش اقتصاد آنلاین، ناخن‌های کاشت معمولاً بلندتر و محکم‌تر از ناخن‌های معمولی هستند. بعلاوه، لاک ژلی که روی آن‌ها قرار می‌گیرد دوام بالایی داشته و به سادگی لب‌پر نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه این مزایا باعث شده است تا افراد زیادی به کاشت ناخن روی بیاورند. با این حال، کاشت ناخن چندان بی‌خطر نبوده و می‌تواند برای برخی افراد عوارض وحشتناکی را به همراه داشته باشد.

کاشت ناخن چه عوارضی دارد؟

خطرات و عوارض ناشی از کاشت ناخن نه تنها سلامت شما، بلکه سلامت ناخن‌کار را نیز تهدید می‌کنند. برای آشنایی با این عوارض در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

 واکنش آلرژیک

آلرژی به مواد شیمیایی مورد استفاده در روند کاشت ناخن مانند رزین‌ها، فرمالدئیدها، حلال‌های سمی و … می‌تواند باعث سوزش، التهاب، درد یا تورم در ناخن و پوست اطراف آن شود. طبق تحقیقات، آلرژی به مواد کاشت ناخن بسیار شایع بوده و بسیاری از افراد علاوه بر حساسیت پوستی، عوارضی مانند سردرد و مشکلات تنفسی را نیز تجربه کرده‌اند. این اتفاق به این دلیل می‌افتد که در سالن آرایشی تهویه هوا به خوبی انجام نمی‌شود و افراد بخارهای سمی و مضر را استنشاق می‌کنند.

توجه به اینکه مواد کاشت ناخن می‌توانند آلرژی‌زا باشند واقعاً مهم است؛ چرا که طبق پژوهش‌های محققان انگلیسی بانوان زیادی بدون اینکه بدانند، به آلرژی پس از کاشت ناخن مبتلا می‌شوند! در واقع، این افراد دچار مشکلاتی مانند سردرد، خارش پوست، مشکلات تنفسی، تورم ناخن و غیره می‌شوند اما حدس نمی‌زنند که این آلرژی به ناخن‌های آن‌ها مربوط است.

افرادی که به مواد موجود در کاشت ناخن آلرژی دارند باید اکیداً از کاشت، کاور و ژلیش ناخن پرهیز کنند. ممکن است گمان کنید که این حرف فقط به منظور پیشگیری از بروز عوارض کاشت ناخن زده شده است؛ اما این گونه نیست! متأسفانه عدم توجه به آلرژی ناشی از مواد شیمیایی کاشت ناخن موجب تشدید آلرژی و حساسیت می‌شود. از آنجایی که در برخی از جراحی‌ها و همچنین درمان‌های مرتبط با دندانپزشکی از موادی مشابه با مواد کاشت ناخن استفاده می‌شود، تشدید آلرژی به این مواد می‌تواند برای فرد مشکلات زیادی را در حین مراجعه به دندانپزشک یا جراح ایجاد کند.

در واقع، اگر فردی آلرژی به مواد کاشت ناخن را نادیده بگیرد و به کاشت ناخن ادامه دهد، به نوعی سلامت خود را در حین جراحی‌ اندام‌های بدن و دندانپزشکی به خطر انداخته است. محققان انگلیسی برای اثبات این ادعا چندین پژوهش انجام دادند:

یکی از آنها در سال ۲۰۱۷ انجام شد که حدود ۵۰۰۰ فرد انگلیسی و ایرلندی را از نظر آلرژی به مواد شیمیایی موجود در کاشت ناخن مورد آزمایش قرار داد. محققان دریافتند که ۲.۴ درصد از شرکت‌کنندگان در پژوهش حداقل به یک نوع آکریلات (ماده مورد استفاده در کاشت ناخن، دندانپزشکی و …) حساسیت دارند. زنان ۹۳ درصد مبتلایان را تشکیل می‌دادند. در یک مطالعه دیگر، محققان ۷۴۲ نفر از مراجعه‌کنندگان به کلینیک‌های پوست را مورد بررسی قرار دادند. ۱۹ درصد از افراد اعتراف کردند که پس از کاشت ناخن عوارض جانبی نامطلوبی را تجربه کرده‌اند.

ترسناک‌ترین حقیقت در مورد عوارض کاشت ناخن این است که فقط روی ناخن‌ها یا انگشتان تأثیر نمی‌گذارد! بلکه می‌تواند کل بدن انسان را تحت تأثیر قرار دهد. افرادی که به مواد شیمیایی کاشت ناخن آلرژی دارند ممکن است واکنش‌های درماتیت را تجربه کنند. این واکنش‌ها می‌توانند ناخن، پلک، گوش و پشت گوش، اطراف دهان و چانه، دو طرف گردن و حتی گاهی اوقات دستگاه تناسلی را تحت تأثیر قرار دهند.

 سرطان

چندین ماده شیمیایی که معمولاً در پودرها و محلول‌های کاشت ناخن یافت می‌شوند به عنوان مواد سرطان‌زا شناخته شده‌اند. یکی از این مواد فرمالدئید است که اغلب به عنوان عامل سخت‌کننده ناخن کاشت و همچنین ضدعفونی کننده وسایل مانیکور و پدیکور استفاده می‌شود. بوتیل استات نیز یک حلال سمی است که در کاشت ناخن کاربرد دارد. اتیل متاکریلات، ماده اصلی در کاشت ناخن است که آن هم سرطان‌زا شناخته شده است.

قرار گرفتن در معرض این مواد شیمیایی علاوه بر افزایش احتمال ابتلا سرطان، می‌تواند منجر به اختلالات سیستم عصبی مرکزی و آسیب‌های تولیدمثلی شود. جالب است بدانید که تنها مواد شیمیایی نیستند که می‌توانند باعث سرطان شوند! دستگاهی که به وسیله نور آن لاک ژل خشک می‌شود در واقع اشعه فرابنفش ساطع می‌کند. استفاده از این دستگاه موجب خشک شدن سریع لاک شده و از لب‌پر شدن آن جلوگیری می‌کند.

با این حال، همه ما می‌دانیم که اشعه فرابنفش (UV) خطرناک و سرطان‌زا بوده و می‌تواند موجب چین و چروک، لک و خشکی پوست شود. اصلاً دلیل اینکه در حین بیرون رفتن ضد آفتاب می‌زنیم محافظت از پوست در برابر همین اشعه است؛ پس چرا باید پس از کاشت ناخن دست و پای خود را آگاهانه در معرض آن قرار دهیم؟! خوشبختانه، برخی از ناخن‌کارها از دستگاه‌های L.E.D به جای UV استفاده می‌کنند. دستگاه L.E.D ضرر چندانی برای پوست نخواهد داشت.

با این حال، یادتان باشد که حتی در صورت استفاده ناخن‌کار از دستگاه L.E.D چیزی از خطرات و عوارض مواد شیمیایی به کاررفته کاشت ناخن کم نمی‌شود!

عفونت باکتریایی و قارچ ناخن

بروز عفونت باکتریایی یا قارچی یکی از شایع‌ترین عوارض کاشت ناخن است. معمولاً افراد با مشاهده تورم، تغییر رنگ و همچنین التهاب ناخن و پوست اطراف آن متوجه بروز عفونت و قارچ ناخن می‌شوند. یکی از مهم‌ترین علائم این اتفاق، زرد یا سبز شدن رنگ ناخن است. با این حال، عفونت و قارچ ممکن است تنها بستر ناخن را درگیر کند و شما هیچ اثری از التهاب و تورم روی پوست اطراف آن نبینید.

این عارضه ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. برای مثال، اگر ناخن‌کار از وسایل آلوده و کهنه یا حتی مواد نامرغوب و تاریخ مصرف گذشته استفاده کند، احتمال بروز عفونت باکتریایی و قارچ ناخن بالا می‌رود. اما رخ دادن یا ندادن عفونت تنها به مواد و ابزار کار وابسته نیست!

در واقع، مهارت ناخن‌کار نیز یکی از مهم‌ترین عواملی است که می‌تواند از بروز قارچ ناخن و عفونت جلوگیری کند. اگر ناخن‌کار قبل از شروع کار ناخن را به خوبی پاکسازی کرده و از یک محلول ضدقارچ باکیفیت استفاده کند، احتمال عفونت باکتریایی ناخن به شدت کاهش می‌یابد. بعلاوه، هواگیری ناخن نیز بسیار مهم است. اگر ناخن‌کار نتواند به خوبی ماده کاشت یا لاک ژل را هواگیری کند و بین ناخن واقعی فرد و ناخن کاشته‌شده فضای خالی بماند، احتمال اینکه قارچ‌ها در این فضای خالی رشد کنند بسیار زیاد است. همانطور که می‌دانید، مکان‌های مرطوب و تاریک بهترین جا برای رشد قارچ‌ها هستند.

بنابراین یکی از مهم‌ترین اقداماتی که پیش از کاشت ناخن باید انجام دهید این است که به دنبال یک ناخن‌کار حرفه‌ای بگردید.

 ضعیف شدن ناخن طبیعی و بستر آن

شاید تا به حال شنیده باشید که کاشت ناخن موجب ضعیف شدن ناخن واقعی می‌شود. متأسفانه این اتفاق حقیقت داشته و شکننده شدن ناخن طبیعی یکی دیگر از عوارض کاشت ناخن به شمار می‌رود. زیرا برای از بین بردن ناخن‌های کاشت یا لاک ژل روی آن‌ها باید انگشتان خود را به مدت ۱۰ دقیقه یا بیشتر در استون قرار دهید. استون نوعی حلال است که پوست و ناخن را به شدت خشک، دهیدراته و حتی نازک می‌کند. به همین دلیل بسیاری از افراد پس از کاشت ناخن دچار ضعیف شدن ناخن اصلی خود می‌شوند.

اگر ناخن‌کار شما از استون استفاده نکند، احتمالاً از طریق سوهان‌کشی لاک ژل را از روی ناخن کاشت پاک خواهد کرد. اگر ناخن‌کار ماهر باشد این روش بهتر از استفاده از استون خواهد بود. اما در صورتی که ناخن‌کار نتواند به خوبی درجه سوهان برقی را تنظیم کند یا از آن به طور اصولی استفاده نکند، ناخن‌هایتان بسیار ضعیف و شکننده خواهند شد. در واقع ناخن‌کار با سوهان کشیدن یک لایه از ناخن را می‌ساید و آن را نازک‌تر می‌کند. به همین دلیل اگر به طور طبیعی ناخن‌های نازکی دارید، کاندیدای خوبی برای کاشت ناخن نخواهید بود.

جمع بندی 

همانطور که دیدیم، کاشت ناخن می‌تواند عوارض بسیار خطرناکی از جمله آلرژی، سرطان، عفونت و ضعیف شدن ناخن طبیعی را به همراه داشته باشد. بهترین اقدام برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقاتی این است که با تمیز و زیبا نگه داشتن ناخن‌های طبیعی خود، سراغ روش‌هایی مانند کاشت ناخن نروید. اما در صورتی که نمی‌توانید در برابر داشتن ناخن‌هایی بلند و دیزاین‌شده مقاومت کنید، پیشنهاد ما این است که برای کاشت ناخن حتماً به یک ناخن‌کار ماهر و باتجربه مراجعه کنید.

منبع: ایده آل مگ لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر عوارض کاشت ناخن آلرژیک اخبار عمومی اخبار مرتبط چند اشتباه رایج هنگام لاک زدن ۱۴۰۱/۴/۲۹ کدوم مدل ناخن به دستم میاد؟ ۱۴۰۱/۴/۲۱ استفاده تلویزیون از مدل مرد برای شرح مشکل شرعی کاشت ناخن + فیلم ۱۴۰۱/۴/۱۱ نوشیدن بیش از اندازه آب چه بلایی سرمان می آورد؟ ۱۴۰۱/۳/۱۷ موارد بسیار حساس بعد برداشتن کاشت ناخن ۱۴۰۱/۳/۴ به روزرسانی درصد عوارض صادراتی پس از اردیبهشت ماه / زمان اجرای عوارض صادراتی از زمان… ۱۴۰۱/۱/۳۰ آخرین ویدیو ها رضا صادقی در سریال یاغی فالش خواند؟ ۱۴۰۱/۰۵/۲۲ ۲۱:۴۳ لحظه هولناک درگیری مسلحانه و خونین دو شهروند داخل سوپرمارکت + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۲ ۲۰:۵۴ ۴۸ساعت سرنوشت ساز برای احیای برجام ۱۴۰۱/۰۵/۲۲ ۲۰:۴۵ امین حیایی برای همیشه به آمریکا مهاجرت کرد؟ ۱۴۰۱/۰۵/۲۲ ۱۹:۵۱ بازار خودرو در انتظار معجزه برجام! ۱۴۰۱/۰۵/۲۲ ۱۹:۴۰ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال صرافی ارز دیجیتال خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۲۲:۲۲ امیرعبداللهیان خطاب به کاخ سفید: از کاربرد زبان تهدید در مقابل ایران و ایرانی، نتیجه ‌ای نمی‌ گیرید ۲۲:۰۹ گزینه پیشنهادی نمایندگان برای وزارت کار کیست؟ ۲۲:۰۹ فواید مدیتیشن در شرایط مختلف؛ بیشتر از سفر و تعطیلات ۲۲:۰۲ جزییات برگزاری دادگاه «مصطفی تاجزاده» ۲۱:۴۴ در کنار تبلیغ رشد تجاری ناشی از افزایش قیمتها، دلیل کاهش وزنی صادرات را هم توضیح دهید! ۲۱:۲۲ قابلیت جدید واتساپ برای ادمین ها ۲۱:۱۸ پیش بینی بورس یکشنبه ۲۳ مرداد؛ ف.خ.ب مسئولیت شاخص کل را بر عهده می گیرد؟ ۲۱:۰۶ قابلیت تشخیص سن کاربران در اینستاگرام با استفاده از هوش مصنوعی ۲۱:۰۴ تست شخصیت؛ در ۱۰ دقیقه خودت و اطرافیانت را بشناس ۲۰:۵۹ نحوه محافظت از فایل ها در ویندوز با رمز عبور ۲۰:۵۵ تصمیم داری به پیک نیک بری، این لوازم فراموشت نشه... ۲۰:۴۸ چگونه در اینستاگرام مخفیانه بگردیم؟ ۲۰:۴۵ ۴۸ساعت سرنوشت ساز برای احیای برجام ۲۰:۴۰ چگونه در واتس‌ اپ عکس و فیلم «یک بار مشاهده» ارسال کنیم؟ ۲۰:۴۰ اشتباهات رایج میان زوج های امروزی ۲۰:۲۴ ادعای نماینده ویژه آمریکا: آماده بازگشت به توافق هسته ای هستیم اگر ایران هم برگردد! ۲۰:۲۲ خانم ها بخوانند؛ راهکارهایی برای کوچک نشان دادن غبغب ۲۰:۲۱ نحوه حذف نرم افزارهای خطرناک از ویندوز ۲۰:۱۰ خصوصیاتی که زنان باید بدانند و آن را تقویت کنند ۲۰:۰۲ ۱۰ ویژگی کروم بوک که می توانید از آنها استفاده کنید ۱۹:۴۵ ۱۷ خوراکی که به افسردگی دامن می زنند ۱۹:۴۰ بازار خودرو در انتظار معجزه برجام! ۱۹:۳۶ مدیریت بحران مدیران موفق چطور است؟ ۱۹:۲۴ ۶ ترفند جالب برای اینکه کمتر از تلفن همراه خود استفاده کنیم! ۱۹:۲۳ نکات مهم در انتخاب رنگ مناسب برای «قلب خانه» ۱۹:۱۴ بیت کوین قابل پیش بینی تر از طلا و ارز؟ ۱۹:۰۶ روایت پلوسی از اسناد محرمانه‌ای که ترامپ به سرقت برده است ۱۹:۰۵ روش های ابراز عشق در زندگی مشترک ۱۹:۰۱ آغاز اعطای تسهیلات مسکن ملی به واحدهای خودمالک ۱۹:۰۰ قیمت تلویزیون ۵۰ اینچ چند؟ (جدول) ۱۸:۵۹ دردسر جدید برای سربازان غایب / لغو اشتغال به کار در دستور کار ۱۸:۵۳ افزایش حقوق بازنشستگان متناسب با شاغلین باشد ۱۸:۵۳ از کجا بفهمیم اولویت همسرمان هستیم؟ ۱۸:۴۸ امیرآبادی: ایران از آمریکا دو سال ضمانت می‌خواهد ۱۸:۳۷ فواید «شاه» سبزی ها + عوارض و طبع آن ۱۸:۳۱ وقتی همه شواهد خبر از رکود می‌دهند؛ این بار بازدهی اوراق ۱۸:۲۷ شما هم این علائم رو دارید؟ / «سایکوپت»، بیماری قاتلان زنجیره ای ۱۸:۲۲ ممنوعیت فروش بلیت پروازهای اربعین توسط آژانس ها ۱۸:۱۶ دمای هوا افزایش می یابد؟ / آسمان غبارآلود در ۳ استان ۱۸:۰۲ اگر منظم و وسواسی هستی، با متولدین این ماه ها ازدواج نکن ۱۸:۰۰ گران ترین کولر آبی چند؟ (جدول) ۱۸:۰۰ درآمد استخراج بیت کوین افزایش یافت ۱۷:۵۷ رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: مگر ما برای دفاع از حرم تردید داریم؟ ۱۷:۵۶ در این شرایط کشیدن دندان تنها راه حل است ۱۷:۵۲ افزایش تقلب با رشد قیمت سموم کشاورزی/ سامانه تائید اصالت سموم کشاورزی راه اندازی می شود ۱۷:۴۸ روش هایی برای پاک کردن هاشور ابرو؛ خانگی و کلینیکی ۱۷:۴۸ افزایش قیمت ۵ میلیونی پژو ۲۰۶ / رکود بازار خودرو سنگین تر شد+جدول ۱۷:۲۶ این افراد ماه بعد یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۶۰۰هزار تومان یارانه می‌گیرند ۱۷:۲۴ ۱۵ ماده غذایی که کلسترول خون را پایین می آورد ۱۷:۲۲ وقوع ۷ میلیارد دلار قاچاق تنها در چند گروه کالایی اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: عوارض کاشت ناخن آلرژیک اخبار عمومی عفونت باکتریایی عوارض کاشت ناخن مواد کاشت ناخن آلرژی به مواد مواد شیمیایی کاشت ناخن ارز دیجیتال قارچ ناخن ۱۴۰۱ ۰۵ ۲۲ ناخن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بمب افکن H6K نیروی هوایی چین، دوربردترین سکوی چینی‌ها برای پرتاب هر سلاح برد بلندی است (فیلم)



منبع:کانال اطلاع رسانی حمل و نقل هوایی

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: زاویه حیرت انگیز از قدرت تخریب پهپادهای بمب افکن (فیلم) ترسناک ترین صدا در هوانوردی (فیلم) ویژگی ترسناک بمب افکن ما فوق صوت سوخو 34 (فیلم)

دیگر خبرها

  • بمب افکن H6K نیروی هوایی چین، دوربردترین سکوی چینی‌ها برای پرتاب هر سلاح برد بلندی است (فیلم)
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • ده‌روسی: با لورکوزن بازی داریم، یک تیم خیلی ترسناک!
  • پیام ترسناک رونالدو: آماده جنگ! (عکس)
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • پیام ترسناک هالند: آماده حمله هستم!
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • ببینید | اتفاقات عجیب و ترسناک جهان تا سال ۲۰۲۴